Witam, tez przymierzam sie zeby kupic ten podlokietnik - moze ktos dac zdjecie podlokietnika oryginalnego zrobione pod tym samym katem co to na tej aukcji ( to pierwsze od lewej na gorze - pojawia sie jako duze jak sie kliknie linka) - bedzie widac o ile ten i czy w ogole jest nizszy od oryginalnego ....
Regulacja podświetlenia zegarów, włącznikow i itp.. ?
Zwiń
X
-
Regulacja podświetlenia zegarów, włącznikow i itp.. ?
Witam szanowne grono klubowiczow
Wczoraj wieczorkiem zauwazylem przypadlosc w mojej octavce z regulacja natezenia podswietlenia zegarow wskaznikow, wlacznikow i innego ustrojstwa
A dokladniej przy zmniejszaniu mocy swiecenia nie ma zadnej roznicy w swieceniu zegarow, reszta z podwietlanych wlacznikow, regulatorow i itp. zmniejsza moc swiecenia a zegarki jak swieca na maksa tak swieca?
Czy ktorys z klubowiczow spotkal sie z taka przypadloscia?
Moze wiecie jak to usunac, kiedys regulator mocy podswietlania dzialal i na zegarach i na wlacznikach (regulator lusterek, wlacznik swiatel, asr, i itp) a teraz na zegarkach swieci na maska
PozdrawiamyAsia & Pablo-(vel Divino-Pablo)
Powered by:TUNE-UP - http://tune-up.pl
90KM@210Nm - 110KM@293Nm
Uniden 520PRO XL + Midland Alan9 [misiaki protector]
-
-
Zegary mam wyjac?, czy wlacznik swiatel, czy regulator mocy podswietlenia?
Bo musze sie przyznac szczerze ze ostatnio musialem 2 razy zdemontowac
zegary bo przekladalem za nim kabelki i wezyk od wskaznikow
Czy moglo sie cos stac jak wlaczylem swiatla a zegary nie byly podlaczone?
i zalaczylem zaplon w poszukiwaniu napiecia miernikiem?
PozdrawiamyAsia & Pablo-(vel Divino-Pablo)
Powered by:TUNE-UP - http://tune-up.pl
90KM@210Nm - 110KM@293Nm
Uniden 520PRO XL + Midland Alan9 [misiaki protector]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez divino-pabloCzy moglo sie cos stac jak wlaczylem swiatla a zegary nie byly podlaczone?
i zalaczylem zaplon w poszukiwaniu napiecia miernikiem?
Pozdrawiamy
Mozliwe ze poluzował ci sie kabele podz licznikem we wtyczce. Sprawdzenie styku w właczniku swiateł oraz reg oswietlenia tez nie zaszkodzi.
Wył/zał swiateł sie wyciaga poprzez jednoczesne wcisniecie pokretła i przekrecenie go w prawo - powinien wyskoczyc
Komentarz
-
-
Od tego czy masz xenon czy tez nie(automatyczna regulacja), oraz czy masz lub nie regulacje wysokosci swiatel, bo chyba byly wersje, ze nie mialy wogole, ale tego nie wiem. Do tego byly tez starsze wlaczniki ktore regulacje swiatel mialy na pokretle, a regulacja intensywnosci byla w prawym dolnym narozniku wlacznika swiatel takie male pokretelko.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicrofte nie mialy wogole
Zamieszczone przez MaicroftDo tego byly tez starsze wlaczniki ktore regulacje swiatel mialy na pokretle, a regulacja intensywnosci byla w prawym dolnym narozniku wlacznika swiatel takie male pokretelko.
Komentarz
-
-
Oks narazie thx za info, jak wykonam poszczegolne porady dam znac jaki efekt, ale co do 2 wtyczek w liczniku to raczej mi sie tez wydaje ze dobrze sa zapiete bo jest tam ten smieszny zatrzask z dzwigienka, dzisiaj albo jutro pomajstruje przy wlaczniku swiatel i regulatorze i dam znac
narazie was serdzecznie pozdrawiamy !!!!Asia & Pablo-(vel Divino-Pablo)